Een balustrade is een soort afscheiding die wordt gebruikt om mensen te beschermen tegen het vallen van een trap, veranda of andere verhoogde structuur. Er zijn veel verschillende soorten balustrades die in allerlei omgevingen kunnen worden geplaatst.

In een woning kan een balustrade worden geplaatst langs een trap, vide of een veranda. Deze kunnen worden gemaakt van hout, staal of glas, afhankelijk van de stijl van de woning en de persoonlijke voorkeur. RVS balustrades mooi open maar toch veilig uitstraling, terwijl glazen balustrades een moderne en strakke look hebben.

Op een openbare plek zoals een brug of een boulevard, kan een balustrade worden geplaatst om mensen te beschermen tegen het vallen in het water. Deze balustrades kunnen worden gemaakt van roestvrij staal (RVS) en zijn vaak ontworpen om weerstand te bieden tegen corrosie en roest. Afhankelijk van uw wensen is RVS 304 of RVS 316 de beste keuze, zie hierover meer op deze website. Balustrado is de partij voor uw RVS balustrades.

In een bedrijfsomgeving, zoals een kantoorgebouw of een winkelcentrum, kan een balustrade worden geplaatst langs een trap of een verdieping. Deze balusstrades kunnen worden gemaakt van staal of glas, afhankelijk van de stijl van het gebouw en de eisen van de brandveiligheid.

Overal waar mensen zich op een verhoogde plek bevinden, kan een balustrade worden geplaatst om hen te beschermen tegen het vallen. Of het nu gaat om een woning, een openbare plek of een bedrijfsomgeving, er zijn veel verschillende soorten balustrades die kunnen worden gebruikt om deze doelen te bereiken. De balustrades van Balustrado zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en door vakmensen. Hierdoor wordt kwaliteit en nog belangrijker, veiligheid, gegarandeerd.