Voor Balustrado zijn tevreden klanten van groot belang Naast het leveren van hoge kwaliteit producten en een persoonlijke klantenservice zorgen wij ook nog eens voor een snelle levering.

Verzendkosten – Nederland

Briefpost

Wanneer de bestelling enkel bestaat uit kleine onderdelen zoals schroeven, RVS-lijm, pluggen en andere kleine toebehoren wordt deze via briefpost bezorgd. De verzendkosten bedragen in dit geval € 3,95. Bij bestellingen boven € 100 zijn de verzendkosten uiteraard gratis.

Pakketpost

Bestellingen welke niet middels briefpost verzonden kunnen worden, worden via pakketpost bezorgd. De verzendkosten bedragen in dit geval €6,49. Bij bestellingen boven € 100 vervallen de verzendkosten.

Groottransport

Wanneer u bijvoorbeeld complete balustrades of andere grote orders hebt besteld, worden deze verzonden middels groottransport. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de waarde van uw bestelling:

  • Bestelling tussen € 0 en € 150: € 29,95
  • Bestelling tussen € 150 en € 300: € 19,95
  • Bestellingen groter dan € 300: gratis

Verzendkosten – België

Briefpost

Wanneer de bestelling enkel bestaat uit kleine onderdelen zoals schroeven, RVS-lijm, pluggen en andere kleine toebehoren wordt deze via briefpost bezorgd. De verzendkosten bedragen in dit geval € 6,95. Bij bestellingen boven € 100 zijn de verzendkosten gratis.

Pakketpost

Bestellingen welke niet middels briefpost verzonden kunnen worden, worden via pakketpost bezorgd. De verzendkosten bedragen in dit geval €14,95. Bij bestellingen boven € 150 vervallen de verzendkosten.

Groottransport

Wanneer u bijvoorbeeld complete balustrades of andere grote orders hebt besteld, worden deze verzonden middels groottransport. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de waarde van uw bestelling:

  • Bestelling tussen € 0 en € 150: € 49,95
  • Bestelling tussen € 150 en € 300: € 39,95
  • Bestellingen groter dan € 300: € 24.95
  • Bestellingen groter dan € 500: gratis

 

Levering

Briefpost en pakketpost

Balustrado doet er alles aan om uw bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen. Voor gecoate artikelen geldt een levertermijn van circa 10 werkdagen. Bij afwijkende levertijden wordt door Balustrado tijdig contact met u opgenomen.

Groottransport

Bij bestellingen via groottransport zal met u contact worden opgenomen om de specifieke leverdatum af te stemmen. Op de dag van levering kunt u contact met ons opnemen, waarna een van onze medewerkers u een tijdspanne kan geven (+/- 2 uur) waarin de levering (naar verwachting) zal plaatsvinden.

Op de dag van levering zal de chauffeur circa 60 minuten van te voren contact met u opnemen om aan te geven wanneer u de levering precies kunt verwachten.

 

Aanvullende leverinformatie groottransport

Afleveradres bereikbaar voor vrachtwagen

Wanneer uw verzending via groottransport wordt geleverd, is het van belang dat de bezorglocatie bereikbaar is voor een vrachtwagen (ca. 18m lang). Indien voorgaande niet het geval is, neem dan spoedig (binnen één werkdag) contact op om een alternatieve bezorglocatie af te stemmen.

Mocht onverhoopt tijdens de levering pas blijken dat het afleveradres niet bereikbaar is, zullen wij per direct contact met u opnemen om tot een oplossing te komen. Lukt het niet om contact met u op te nemen of kan geen alternatief gevonden worden, zal de bestelling mee teruggenomen worden en zijn de kosten voor tweede levering voor de koper.

 

Controleer uw bestelling altijd direct bij ontvangst!

Balustrado doet zijn best om de artikelen zo goed mogelijk te verpakken om transportschade te voorkomen. Mocht een beschadiging blijken aan de verpakking, neem dan een afbeelding van de beschadiging. Eventuele beschadigingen graag binnen 24 uur melden per e-mail. In de e-mail graag een afbeelding van de schade aan de verpakking opnemen en van het artikel in de verpakking. Vervolgens nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.