Er zijn verschillende soorten balustrades beschikbaar voor gebruik in trappen, verandas en andere verhoogde structuren. Hier zijn enkele van de meest populaire opties:

Glazen balustrade: deze balustrade bestaat uit glasplaten die worden gehouden door een roestvrijstalen (RVS) frame. Glazen balustrades zijn een populair keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, strakke look. Ze bieden een ongehinderd uitzicht en zijn een geweldige optie voor mensen die willen profiteren van natuurlijke lichtinval.

Balustrade aslijnen: deze balustrade bestaat uit verticale elementen die zijn gemonteerd op een horizontale rail. De aslijnen door Balustrado gemonteerde aslijnen zijn vervaardigd van RVS. Balustrade aslijnen zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een traditionele look.

Kokerprofiel balustrade: deze balustrade bestaat uit een metalen koker die wordt gebruikt als een balustrade. Kokerprofiel balustrades zijn gemaakt van roestvrijstaal (RVS) en zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een modern, strak uiterlijk.

Ronde balustrade: deze balustrade bestaat uit ronde elementen die zijn gemonteerd op een horizontale rail. Ronde balustrades worden door Balustrado eveneens gemaakt van RVS en zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een traditionele look.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze zijn slechts enkele voorbeelden van de vele opties die beschikbaar zijn voor balustrades. Er zijn veel verschillende stijlen, materialen en ontwerpen beschikbaar, dus het is belangrijk om te overwegen welke optie het beste past bij de stijl van de ruimte of het gebouw waar de balustrade wordt geplaatst. Of het nu gaat om een moderne, strakke look of een traditionele, klassieke look, er is een balustrade beschikbaar die aan uw wensen voldoet. Wilt u meer informatie omtrent de balustrade die bij u past, neem dan contact op met Balustrado via [email protected] of via 0478-450485.