• 0478-450485
  • 0478-450485
  • info@balustrado.nl
  • Hoge kwaliteit producten
  • 0478-450485
  • 0478-450485
  • info@balustrado.nl
  • Hoge kwaliteit producten

Projectfoto's

Balustrado heeft al een groot aantal klanten blij kunnen maken met een nieuwe balustrade (op maat). Balustrado neemt u graag mee in deze successen middels onderstaande projectfoto's. Interesse? Bekijk het assortiment complete balustrades of neemt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte (klik hier voor de contactmogelijkheden).

Uw balustrade laten inmeten? Ook dan ben u aan het juiste adres. Neem eerst contact op om uw wensen te bespreken, waarna een van onze specialisten bij u thuis de balustrade komt inmeten.

Project A - balustrade buisprofiel RVS met 8,76mm glasplaat

Een klein, maar zeker mooi project ziet u op onderstaande twee afbeeldingen. Deze klant heeft een RVS trapleuning gemonteerd op de muur en heeft daarbij een bijpassende RVS balustrade gemonteerd.

 

Project B - balustrade en trapleuning in RVS

Ook wanneer u uw bestaande woning een upgrade wilt geven is een RVS trapleuning en/of RVS balustrade een mooie toevoeging. Het resultaat is te zien op onderstaande projectfoto's.

 

Project C - trapleuning en balustersteun zwart gecoat RVS

Bent u geen fan van RVS trapleuningen? Ook dan biedt Balustrado een groot aantal mogelijkheden. Zie hieronder als voorbeeld een zwart gecoate trapleuning en bijpassende balusters.

 

Project D - balustrade buisprofiel RVS met 12mm aslijn

Op onderstaande projectafbeeldingen zijn balustrades zichtbaar samengesteld als buisprofiel 42,4x2mm. De klant heeft hier gekozen om in plaats van een glaspaneel, om een drietal aslijnen van 12mm te monteren. De aslijnen zijn gemonteerd middels de asverbinder buis 12mm. De balusters hebben een hoogte van circa 1020mm en zijn op circa 1200mm van elkaar geplaatst. Het bovenste horizontale buisprofiel is gemonteerd met behulp van RVS handrailsteunen.

De hiervoor genoemde artikelen zijn allen los te bestellen op onze website. Heeft u liever een complete balustrade, bekijk dan de mogelijkheden onder Complete balustrade.

 

Project E, F, G en verder

Door het grote aanbod zijn de balustrades, leuningen en toebehoren in een groot aantal mogelijkheden te bestellen en uiteindelijk te plaatsen. Bekijk voor een deel van de mogelijkheden onderstaande projectfoto's.